Izrada Puzzli

U sklopu našeg proizvodnog i prodajnog asortimana sve značajniji udio zauzima izrada promotivnih puzzli u većim količinama, izrađenih prema specifičnim željama naručitelja ( foto, logo, marketing motiv, slika…itd ). To je zaista originalan promotivni materijal, pa je i potražnja za tim načinom reklamiranja sve veća !

Izrada Puzzli

Izrada Puzzli

Puzzle izrađujemo i isporučujemo u količinama od jednog originalnog primjerka do velikih količina u serijskoj proizvodnji za ugovorenog naručitelja .
Bez obzira radi li se o pojedinom kupcu u maloprodaji, veleprodaji, tvrtki, obrtu ili bilo kakvoj drugoj instituciji, događaju ili marketing akciji u mogućnosti smo udovoljiti svim željama i poslovnim zahtjevima partnera, odnosno kupaca naših proizvoda .

Vrhunski dizajn, visoka kvaliteta tiskanog materijala i najbrža isporuka odlike su koji nas čine drukčijima od drugih.

 

Izrada Puzzli

Naša organizacija, opremljenost i iskustvo rezultiraju pouzdanom isporukom gotovog proizvoda na dogovorenoj lokaciji u vrhunskoj kvaliteti i najkraćem mogućem vremenskom roku .
Na području grada Zagreba isporučujemo gotov proizvod u roku do 1 dana od konačne narudžbe .
Za isporuku van područja Zagreba organiziramo dostavu brzom paketnom distribucijom na lokaciju kupca-naručitelja .

Posjedujemo značajno iskustvo i reference u radu sa Foto salonima i radnjama – Kodak, Konica, Foto Raf, Foto Duga, Foto Zagreb, Foto Nana, Foto Sandi i ostali…

Poslovna suradnja sa renomiranim tvrtkama kao što su Kraš, Nestle, Jamnica, Suzuki, JGL, donijela nam je iskustvo i u izradi većih serija sa definiranim motivom, oblikom proizvoda i zahtjevnim marketingom .
Posebni značaj sveprisutnoj Internet prodaji i marketingu .
Ovaj vid nastupa na tržištu planiramo dalje razvijati, te se prilagođavati zahtjevima i potrebama tržišta, odnosno kupaca .
Naš proizvodni program prilagođen je individualnim zahtjevima i potrebama kupaca .
Izrađujemo uzorke, predlažemo vizualna rješenja, nudimo pakiranja sa logom naručitelja, dizajn, motive, pripremu za Web, kao i ostale usluge iz domene grafičke pripreme i izrade .
Pri izradi puzzli koristimo vrhunske materijale renomiranih dobavljača, što jamči kvalitetu, dugotrajnost i uporabljivost proizvoda, kao i dugoročno zadovoljstvo kupaca .

Ukoliko želite da Vas detaljnije upoznamo sa svim opcijama eventualne poslovne suradnje, komercijalnim uvjetima, tehničkim i tehnološkim mogućnostima, uzorcima, kao i svemu ostalom što bi moglo doprinijeti realizaciji poslovne suradnje na obostranu korist, slobodno nas kontaktirajte na gore naveden brojeve ili email u bilo koje doba dana .
Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge kao i za suradnju pri realizaciji Vaših ideja.
Pri ugovaranju plasmana naših proizvoda za daljnju prodaju, nudimo atraktivne i stimulativne uvjete .

Zahvaljujemo na Vašem interesu te se nadamo Vašem pozivu za osobni kontakt i prezentaciju naše tvrtke, odnosno proizvoda i usluga koje nudimo .

Adresa:

Jordanovac 19

10000 Zagreb

Telefon:

+385 (0)91-539-28-09

Kontaktirajte nas